Siste Nytt (tilbake til Siste Nytt)

Kundebrev juli 2011

Ny forsinkelsesrente fra 01.07.11

Forsinkelsesrenten stiger til 9,25% fra 01.07.11. Som kjent beregnes renter fra fakturaforfall. Vurder kredittiden ut til dine kunder. Faste kunder bør gis bedre kredittbetingelser enn tilfeldige kunder. Redusert kredittid bedrer likviditeten.

Oppfølging av forfalte fordringer

Ta en gjennomgang på dine fordringer før ferien. Er det sendt inkassovarsel til kunden, må dette følges opp med inkasso etter at fristen i varslet er utløpt. Det er ikke nødvendig å sende ut en purring før inkassovarslet, men det må varsles om inkasso etter Inkassolovens § 9 før kravet sendes til inkassobyrået. Lovlig purregebyr er fortsatt kr. 61,-. Gebyret kan beregnes når det har gått minst 14 dager etter forfall.

Info-Center

De av våre kunder som enda ikke har oppkobling mot vårt Info-Center, kan ta kontakt med Nina på tlf. 72499076 for brukernavn og passord. Du kan også sende en e-post til firmapost@orklacredit.no.

Åpningstider i ferien

Vårt hovedkontor på Løkken vil være betjent i hele ferien. Vi vil foreta kontinuerlig registrering av nye inkassosaker og avregne innbetalinger til våre kunder. Ta kontakt på tlf. 72499070 og vi gir deg gjerne gode råd innen daglig kredittarbeide.

Med ønsker om en fin sommerferie.