Siste Nytt (tilbake til Siste Nytt)

Kundebrev desember 2010

Nye saker til inkasso

Orkla Credit har hatt en jevn tilgang av nye saker dette året. Mange av våre kunder benytter flittig vårt Info-Center, og ser fordelen ved å kunne ha innsyn i egne saker.

Vi har fortsatt plass til mange flere brukere, og det er ingen kostnad ved bruken av dette. Ta kontakt med Nina på tlf. 72499076 eller mail nina.flytor@orklacredit.no,  og hun gir deg brukernavn og passord. På vår nye hjemmeside har vi også satt opp noen tips for riktig bruk av Info-Center.

Vedlegg til din fordring kan nå også sendes via Info-Center. Dette kan være aktuelt i de tilfeller vi etterspør kopi av faktura eller annen relevant informasjon til din sak.

Vi ber ellers om underretning dersom din fordring er omtvistet av skyldner. Saksforløpet vil da være noe annet, og det vil være i strid med reglene om god inkassoskikk å fortsette vanlig inkassopågang. En omtvistet fordring vil ofte bli vurdert behandlet i forliksrådet.

Ta en gjennomgang av dine fordringer før årsskiftet, og oversend disse til inkasso dersom fristen i inkassovarslet er gått ut og oppgjøret har uteblitt. Vi vil sørge for en snarlig registrering av kravet og en effektiv inndrivelse av dine penger.

Våre åpningstider i jula

Vi holder stengt juleaften og nyttårsaften.

Åpningstider i romjula er mellom kl. 0900 – 1500.

Vi ønsker alle våre kunder ei riktig God Jul!