Siste Nytt (tilbake til Siste Nytt)

God jul fra alle oss i Orkla Credit

Året 2020 ble et annerledes år for de fleste av oss. Når vi nå ser fremover er det heldigvis med håp om bedre tider i hele samfunnet vårt.

Vår bransje er i endring når det gjelder rammevilkår, og vi i Orkla Credit er godt forberedt. Vi skal jobbe med å i enda større grad synliggjøre vår viktige rolle med å skape et bærekraftig kredittsystem. Kanskje er det viktigere enn noen gang før, nå som pandemien har gjort den økonomiske hverdagen for mange bedrifter og privatpersoner utfordrende.

Gode rutiner

Det kan være tidkrevende å følge opp kunder som ikke betaler, sette seg inn i inkassoloven og være sikker på at varslene som sendes ut oppfyller kravene. Det ordner vi i Orkla Credit – gode rutiner er nøkkelen til god likviditet.
Vi vil også i 2021 jobbe hardt for å finne gode løsninger både for de som skal betale og de som venter betaling. Vi har tro på at god dialog er veien å gå.

I stedet for julegave til ansatte, har vi i Orkla Credit AS i år besluttet å gi et bidrag til Skattkammeret  – som er en del av Kirkens bymisjons arbeid for barn og unge:

https://kirkensbymisjon.no/skattkammeret/skattkammeret-orkanger/

Åpningstider

Våre åpningstider i romjulen er fra kl. 09.00 – 14.00. Jule- og nyttårsaften har vi stengt.

Med dette ønsker vi alle våre forbindelser en riktig god jul